AJÁNLATAIM MAGÁNSZEMÉLYEK SZÁMÁRA

Az egyéni stressz kezelési csomag ajánlott mindazok számára, aki munkájából, magánéletéből, vagy élethelyzetéből adódóan folyamatos és állandó stressz hatásnak vannak kitéve, és ennek károsító hatása esetleg már testi-lelki tünetekben (pl.: alvászavar, túlevés, alkohol problémák, agresszió, depresszió, szexuális problémák, betegségek) is megnyilvánul. Illetve ajánlott mindazoknak, akik nem szeretnék megvárni, amíg különböző betegségeket, függőségeket és káros lelkiállapot változásokat hoz létre életükben a kezeletlen stressz.

Valamint ajánlott mindazoknak, aki szeretnék jól érezni magukat a bőrükben, élvezni a testi-lelki „jól-lét” örömét, és fontosak önmaguk számára annyira, hogy megadják testüknek – lelküknek azt, amire szüksége van.

Tudjon meg többet

A segítő beszélgetés terápia Carl Rogers amerikai pszichológus nevéhez fűződő személyközpontú, non-direktív módszer. Lényege az empatikus, bizalmi légkörben folytatott oldott beszélgetés, amelynek középpontjában az egyén aktuális problémája, érzelmi állapota áll. A beszélgetés – nagyon leegyszerűsítve – két „eszközzel” éri el az abban résztvevő számára a stressz oldását, a probléma megfelelő kezelését.

Tudjon meg többet

Az autogén tréning könnyen elsajátítható relaxációs technika, aminek ismeretében bárhol, bármikor elérhető a fizikai és mentális ellazulás, vagyis a stressz-üzemmód gyógyszereként, ellenszereként működő RELAXÁLT ÁLLAPOT. A relaxált állapot rendszeres gyakorlása és megtapasztalása által helyre áll és tartósan fennmarad a belső nyugalom, a stressz helyzetekkel szembeni jobb ellenállás és a testi-lelki egészség. Ebből adódóan az autogén tréning javasolt: a stressz, feszültség csökkentésére, a szorongásos állapotok, alvászavar, depressziós zavarok, pszichoszomatikus megbetegedések kezelésére, az immunrendszer erősítésére és betegségmegelőzés céljából.

Tudjon meg többet

Az Access Bars kezelés egy stressz-oldó, blokk oldó kezelés, amely a fejen található 32 pont finom és nagyon kellemes érintésével történik. A kezelés hatására azonnali mélyen pihentető, relaxált állapot jön létre, amelynek során aktiválódnak a szervezet öngyógyító mechanizmusai, miközben oldódnak mindazok az önkorlátozó hiedelmek, tévhitek és régi minták, amelyek akadályát képzik az egészségnek, hatékonyságnak, döntéseknek, sikernek, problémák kezelésének, az egyén számára legmegfelelőbb élet kialakításának és megélésének. Mintha egy számítógép teljes állományán átfuttatnánk egy általános vírusirtót, amely valamennyi fájlt és programot megszabadítja a beléjük íródott vírusoktól, vagy bármilyen olyan hatástól, amely a rendszer legtökéletesebb működését akadályozza vagy károsítja. És mindez olyan kellemes, mélyen relaxált állapotban megy végbe, aminek hatása napokig, hetekig kitart!

Tudjon meg többet