autogén tréning csoport

Szolgáltatásaim munkáltatók részére

Mára már a magas szintű szervezeti kultúra és a sikeres cég életének elengedhetetlen része a szemlélet, miszerint az egészséges munkaerő biztosítja az egészséges cégműködést, vagyis a mentális és fizikai egészségvédelembe fektetett összegek többszörösen megtérülő befektetést jelentenek. Európai Uniós tapasztalatok szerint egy euró befektetés ezen a területen három-ötszörös megtérülést hoz.

A mentális egészséget támogató komplex szolgáltatás keretében a munkahelyeken nem csak esetlegesen, évi néhány alkalommal van lehetőség a pszichoszociális kockázatok és a munkahelyi stressz kezelésére, hanem az egészséges munkahely-kultúra (health corporate) részeként rendszeresen elérhető a hatékony segítség és támogatás.

A céggel való hosszú távú együttműködés keretében megvalósítható az adott szervezet igényeire és sajátosságaira szabott teljes körű munkahelyi stressz kezelés, támogatás, és a pszichoszociális kockázatokból eredő hátrányos következmények megelőzése.

Pszichoszociális kockázatértékelés

 

A pszichoszociális kockázatértékelés a munkavédelmi törvény által szabályozott munkáltatói kötelezettség, és jelentős szervezetfejlesztési eszköz is, amelynek elvégzésére a munkáltató külsős szakértőt kérhet fel. Magában foglalja a kockázati tényezők feltárását, és elemzését, illetve fejlesztési javaslatok és megoldások kidolgozását és megvalósítását is.

Stressz menedzsment tréningek

 

Az egészséges humántőke = többszörösen megtérülő befektetés. A stressz-menedzsment tréning fontos és hatékony eszköze a pszichoszociális kockázatok és a stressz kezelésének, ezáltal a magas minőségű és egészséges szervezeti kultúra kialakításának.

Stressz kezelés a munkahelyen

 

Munkahelyi környezetben rendszeresen alkalmazható és azonnali stressz-oldást biztosító módszerek, amelyek segítenek a stressz szint optimalizálásában, ezáltal biztosítják az egészséget, hatékonyságot és sikert az egyén és ezáltal a szervezet számára is.

Egészséges munkahelyet támogató komplex szolgáltatás

A szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy a munkáltatók rendszeresen és hosszútávon biztosítani tudják az egészséges munkahely kialakításához és fenntartásához szükséges alapvető lehetőségeket. Megbízható és állandó segítő jelenlét, amely az egyén és a csoport támogatásán keresztül tud hozzájárulni az eredményes és sikeres szervezeti működéshez.