Az Access Bars kezelés egy stressz-oldó, blokk oldó kezelés, amely a fejen található 32 pont finom és nagyon kellemes érintésével történik. A kezelés hatására azonnali mélyen pihentető, relaxált állapot jön létre, amelynek során aktiválódnak a szervezet öngyógyító mechanizmusai, miközben oldódnak mindazok az önkorlátozó hiedelmek, tévhitek és régi minták, amelyek akadályát képzik az egészségnek, hatékonyságnak, döntéseknek, sikernek, problémák kezelésének, az egyén számára legmegfelelőbb élet kialakításának és megélésének. Mintha egy számítógép teljes állományán átfuttatnánk egy általános vírusirtót, amely valamennyi fájlt és programot megszabadítja a beléjük íródott vírusoktól, vagy bármilyen olyan hatástól, amely a rendszer legtökéletesebb működését akadályozza vagy károsítja. És mindez olyan kellemes, mélyen relaxált állapotban megy végbe, aminek hatása napokig, hetekig kitart!

www.accessconsciousness.com

Az Access Bars kezelés áráról előzetes információ e-mailben vagy telefonon kérhető.

Kérjen időpontot Access Bars kezelésre, meg fog lepődni, mennyire jó!

Bejelentkezés és időpont foglalás a megadott elérhetőségeken: ITT!

Mi más lehetséges még? Access Bars

A módszer kidolgozója Gary Douglas és Dr. Dain Heer rendszere szerint a fejen található 32 olyan energiapont, amely elmenti és tárolja az életünk különböző területeivel – pénz, szexualitás, kreativitás, test, kontroll, stb. – kapcsolatos elképzeléseinket, hitrendszereinket és hiedelmeinket. Ezek az önkorlátozó hiedelmek blokkolják az adott területtel kapcsolatos ideális és kiegyensúlyozott működésünket. Ezek az elképzelések számos forrásból eredhetnek (családi történetek, szülői vélemények és tanítások, a környezetünkből hallott álláspontok, mások igazságai, sérüléseink, traumáink, saját precedenseink és rendszeresen ismételt történeteink) és többnyire olyan szűrőkként viselkednek bennünk, amelyek nem a valódi lehetőségek és minőségek megélését teszik lehetővé számunkra, nem a valós érékelését adják a saját magunk és az élet eseményeinek. Ezáltal szűkítik életterünket, érvényesülésünket, boldogulásunkat, beleragasztanak rossz minőségű élethelyzetekbe, körülményekbe, és egyhelyben topogásra kárhoztatnak.

A pontok érintésével és a kezelés által azonban ezek az akadályozó elképzelések és hitrendszerek törlődnek, és lehetővé válik új, életünket, jól-létünket támogató elképzelésekkel, tartalmakkal felülírni a régiek helyett. A folyamatot támogatja a kérdések feltevése – amelyek az Access Bars rendszer és szemlélet fontos elemét képzik – hiszen ezek megnyitják az ítélkezés nélküli nyitottság és befogadóképesség lehetőségeit számunkra. Az Access Bars szemlélet kedvenc kérdései: Hogy lehetne ennél is jobb?, Mi más is lehetséges még?, Mi az, ami megakadályoz a célom elérésében?, Mi a hasznom ebből?, Kié ez az érzés, amit most érzek? Kire, mire vársz életed megteremtésével?

A kezelés ajánlott annak, aki:

 • szeretne minőségi változásokat az életében
 • szeretne megszabadulni önkorlátozó hiedelmeitől
 • szeretne megszabadulni a stressztől
 • testi könnyedségre, jó érzésre vágyik
 • szeretne jobban aludni és kipihentebben ébredni
 • vizsgadrukktól szenved
 • várandós
 • relaxálni szeretne
 • jobb, boldogabb, gazdagabb életet szeretne
 • a jelenben szeretne élni és a múltat elengedni
 • több lehetőséget szeretne teremteni az életben